Impuls

Impuls

Driedaagse over expressie

Impuls

Maak het waar!

 

Heb je zin om je van 15 tot 17 april 2022 te laten onderdompelen in een wereld van expressie? Ga dan zeker mee op Impuls, een gloednieuw weekend voor Chiroleiding. Je krijgt drie dagen de tijd om een knotsgek creatief project op poten te zetten met je groep. Alles kan en alles mag, dus ook op je gezicht gaan! 

 

Je wordt begeleid door de beste expressieve Chirogekken, die je laten kennismaken met meerdere kunstvormen. Zo zal je leren hoe je creatief kan omgaan met materiaal, de spannendste verhalen kan schrijven, kan improviseren met beweging (net zoals de wereldberoemde Alain Provist) en hoe ook geluid een enorme expressieve prikkel kan zijn. De begeleiding zal je impulsen geven, maar jouw fantasie staat centraal!

 

Sta je graag in de spotlights of steek je liever achter de schermen de handen uit de mouwen? Op Impuls krijgt elk talent zijn plaats. 

 

Impuls is meemaken, maar je maakt het zelf waar. Na dit weekend ben je klaar om ook je leden te begeleiden op een reis door hun fantasie!

Logo Impuls

Waarom meegaan op Impuls?

Impuls is een weekend voor Chiroleiding van alle maten en soorten. Ervaring met bepaalde thema's is niet nodig. We gaan echt op zoek naar jouw talenten en hoe je die kan versterken binnen het creatieve proces.

Impuls is een weekend vol expressie. Zo krijg je de kans om te experimenteren met: 

beweging en dans
foto en video
improvisatie
brainstormen en verhalen
geluid
materiaal en je omgeving

We beloven jou een weekend vol uitdagingen en praktisch bezig zijn. Nadien zit je hoofd bomvol creatieve ideeën om mee te nemen naar je eigen Chirogroep.

Wat zijn jouw talenten? Ben jij de creatiefste met materialen of kan je de gekste verhalen vertellen? Ontdek het allemaal op Impuls en maak het waar!

 

Praktisch

Datum: van 15 tot 17 april 2022

Locatie: Zomerfabriek Antwerpen (vlak bij station Antwerpen-Berchem)

Prijs: € 60,50
(in de meeste gemeenten en steden kan je de deelnameprijs gedeeltelijk of zelfs volledig terugkrijgen)