Ik wil vorming geven in de Chiro

Ik wil vorming geven in de Chiro

Het formulier

Door dit formulier in te vullen kan je aangeven dat je dit werkjaar (2022-2023) één of meerdere Chirocursussen wilt begeleiden. De gegevens die je hier invult, kunnen het hele werkjaar gebruikt worden door cursustrekkers om een ploeg samen te stellen. We gebruiken deze gegevens natuurlijk niet voor andere doeleinden en verwijderen ze aan het einde van het Chirojaar! 

Voor meer uitleg over de verschillende cursussen kan je terecht op www.chiro.be/vorming of vorming@chiro.be

Good to know 

  • Een begeleidingsploeg wordt ongeveer vier à vijf maanden voor de cursus samengesteld door de cursustrekkers (vrijwilligers)
  • De cursustrekkers kunnen kiezen hoe ze hun ploeg samenstellen: zoeken in hun eigen netwerk en/of gebruik maken van deze begeleidingspoule. 
  • Je gegevens hier achterlaten is geen garantie dat je sowieso een cursus zal begeleiden dit jaar. Het is eerder een hulpmiddel om vraag ("help! we zoeken nog begeleiding voor onze cursus") en aanbod ("ja joepie, ik wil graag cursus geven!") samen te brengen. 
  • Cursustrekkers kunnen je op basis van dit formulier contacteren met de vraag of je mee wilt begeleiden op hun cursus. Kan je dan toch niet, kan je uiteindelijk nog altijd nee zeggen. 
  • Hou bij de keuze van de cursussen die je aanduidt zowel rekening met de soort cursus (Accu, Haka, Kick, ...) die je graag wilt begeleiden.

Workshop begeleiden?

Wil je graag een workshop begeleiden in de plaats van een hele cursus? Laat het dan weten aan de ploeg van wie je graag een workshop zou begeleiden of mail naar vorming@chiro.be

Contact

Heb je vragen over cursussen, stages, workshops of andere vormingsgerelateerde dingen? Mail ons en wij helpen je graag verder!