5 confessions van kadervrijwilligers

5 confessions van kadervrijwilligers

Net in het gewest of het verbond? Of ben je uiteindelijk toch overtuigd om bij een nationale ploeg aan te sluiten? Wees gerust, kadervrijwilligers zijn allemaal schatjes. Met deze confessions sta je plots vijf stappen verder in het doolhof van kadergeheimen. Verder lezen dus! 

1.    Kaderfeestjes zijn de beste!

Nationale Planning, Kick, Startweekend, Ambriage: al die evenementen gaan samen met de beste Chirofeestjes die je ooit meegemaakt hebt. 

2.    Het geheim van De Karmel

We gaan nog niet alles prijsgeven, want wat is daar nu aan? Maar als je kadervrijwilliger wordt, start ook meteen jouw zoektocht naar het geheim van De Karmel. Gevonden? Niet doorvertellen!

3.    Celebs van de Chiro, ook maar gewoon mensen

De redacteurs van Dubbelpunt, Hilde van het onthaal, meneer de directeur van de Chiro, de voorzitters: hun namen of functies ken je misschien al jaren maar je kon er nog nooit een gezicht op plakken. Vanaf nu worden dat allemaal gewoon mensen die je tegenkomt in de gangen. Niet bang zijn, het zijn ook maar mensen. 

4.    Schatten van Kipdorp

Iets nodig voor op cursus? Zotte knutselplannen voor Ambriage? De kelder van Kipdorp heeft veel verborgen schatten, maak er gebruik van. 

5.    BUB! BUB?

BLUP, BLUB, BUB? ‘De Chirocamionette’, zou dat geen gemakkelijker naam zijn? Niets van. Toen de dieren nog spraken, begon de nummerplaat van die camionette met BUB, en dat is blijven plakken. Geen zorgen, ook jij zal het snel genoeg oppikken. 
Wist je dat je die BUB ook mag gebruiken? Een tip: reserveer op tijd! 

Voel je je al een beetje meer thuis in dat kaderweb?
Echt expert worden? Ga dan mee op Kick, dé cursus voor kadervrijwilligers.