KAVO-tool

KAVO-tool

KAVO-tool

KAVO-ID? Watte? Inderdaad. Sinds werkjaar 2015-2016 heeft elke deelnemer een KAVO-ID nodig om een attest te behalen. Geen ID = geen attest. Deelnemers moeten zichzelf registreren met hun rijksregisternummer en aan ons hun KAVO-ID doorgeven. 

Hoe gaat dat in zijn werk?

  1. De deelnemer schrijft zich in via onze website. In het inschrijvingsformulier zien zij een vak staan met KAVO-ID. Onder dit tekstvak zien ze een link naar www.mijnkadervorming.be en een handleiding om er makkelijk mee aan de slag te gaan. Ze vullen dit in en geven dit meteen door aan Chiro via het inschrijvingsformulier.
  2. De deelnemer schrijft zich in via onze website, maar negeert alles wat met KAVO-ID te maken heeft. Jammer, want dan is het aan jullie - cursustrekkers - om die KAVO-ID te bemachtigen op cursus.

Hoe moeten wij dat ID bemachtigen op cursus

In principe hebben de deelnemers hun KAVO-ID doorgegeven bij de inschrijving. Zie je op de deelnemerslijst toch nog enkele ID's die ontbreken, zorg er dan voor dat de deelnemers die op cursus aanmaken. Het gemakkelijkst lijkt het ons om dit in het begin van de cursus te doen, bij aankomst. Op de deelnemerslijst zie je in de kolom KAVO-ID wie al wel of geen KAVO-ID heeft. 

Op www.chiro.be/kavo vind je uitgelegd hoe je een KAVO-ID aanmaakt. De uitleg vind je ook in het documentje rechts op deze pagina. 


KAVO-ID bemachtigd? Noteer het dan bij op de deelnemerslijst in het vakje KAVO-ID.

Contact

Heb je vragen over cursussen, stages, workshops of andere vormingsgerelateerde dingen? Mail ons en wij helpen je graag verder!