Administratie tijdens de cursus

Administratie tijdens de cursus

Handtekenlijsten

De secretariaatsmedewerkers zorgen voor geprinte deelnemerslijsten. Spreek met hen af hoe die tot bij jullie geraken en neem ze zeker mee op cursus. 

Op de deelnemerslijst staat over welke cursus het gaat, de periode, de locatie en de naam van de officiële cursustrekker. Controleer even die gegevens voor de zekerheid. 

Daaronder staan alle deelnemers die ingeschreven zijn voor de cursus. De deelnemer moet in de rij achter zijn naam bij aankomst handtekenen en bij vertrek ook weer handtekenen. Als de KAVO-ID nog niet werd doorgegeven is die kolom leeg. Als de deelnemer tegen dan zijn KAVO-ID wél kent, mag die daar ingevuld worden. 

Bezorg de deelnemerslijst zo snel mogelijk aan Ann, Hilde of Katharine. Zo kunnen zij de lijsten snel verwerken en kunnen de deelnemers vlot verder met hun traject. 

Bewijs van deelname

Voor elke deelnemer en begeleider krijg je een deelnameattest. Dit zijn individuele attesten op naam waarop de gegevens van de deelnemer en de gegevens van de cursus staan.  De cursusverantwoordelijke moet elk attest ondertekenen. Hiermee kunnen ze het inschrijvingsgeld terugvragen aan de gemeente. Deel dit op het einde van de cursus dus zeker uit. 

Trajectboekjes invullen en handtekenen

Elke deelnemer krijgt bij het begin van de cursus een trajectboekje. Het is een werkdocument waarin de deelnemer over zichzelf moet reflecteren, zowel tijdens de cursus als tijdens de stage samen met de stagebegeleide