Jaarthema ‘Ça va?!' - Materiaal en downloads

Jaarthema ‘Ça va?!' - Materiaal en downloads

Zo ga je aan de slag met het jaarthema:

Het jaarthema ‘Ça va?!’ gaat over 'de Chiro een plek laten zijn voor iedereen, elk met onze gevoelens en emoties'. Niet eenvoudig en ook al denk je van niet, aan een klimaat waarin iedereen kan vertellen waarmee je zit, moet de hele tijd gebouwd worden. Dat bouwen kan je doen door héél kleine gewoontes in te voeren of te doorbreken. Daarom werkten we een hele hoop impulsen en tips voor jullie uit. 

 

Wat kan je zelf nog doen? Véél!

Uiteraard is niet enkel wat we voor jullie maken bruikbaar! Ga rond de tafel zitten met je medeleiding en bedenk leuke openers, niet-competitieve spelen, manieren om je leden te laten zien (zonder te praten) hoe ze zich voelen. Gewoon doen! Al deze kleine zaken kunnen ervoor zorgen dat iedereen met elkaar aan het praten gaat. 
Iets bedacht waarvan je denkt ‘wow’? Bezorg het ons via cava@chiro.be en wie weet sturen we het in jullie naam de wijde Chirowereld in!

Wat mag je nog verwachten?

Elke maand verschijnt er in Dubbelpunt een nieuw verhaal, telkens aangevuld met nieuwe impulsen. Hou ook zeker Facebook en zendingen in het oog, want ook daar mag je regelmatig extraatjes verwachten! Denk maar aan: een kant-en-klaar spel om gevoelens naar boven te brengen, openers voor je eigen leidingsploeg, een inhoudelijk dossier over emoties op bivak, …. 

En niet vergeten: deel met #çava?! #meetEenhoorn