Ranfttreffen

Een nachtelijke trektocht door de (besneeuwde) Zwitserse bergen, in short of rokje. Zwitserse workshops en een gezellig treffen voor een sfeervol bezinningsmomentje in de Ranftvallei. Alleen Chiromensen kunnen dat bedenken! Ook dit jaar trekken we met een twintigtal Chiroleid.st.ers naar Zwitserland voor het ‘Ranfttreffen’ van de jeugdbeweging Jubla. Sfeer verzekerd!

Wanneer?

De volgende editie van Ranfttreffen zal plaatsvinden van 15 tot 17 december 2023. We vertrekken in België op vrijdag, ten laatste om 19 uur. Zondag reizen we terug huiswaarts zodat we zondagavond weer aankomen op onze vertrekplaatsen. 

Wie? 

Alle meerderjarige (kader)leiding is welkom om deel te nemen. Ranfttreffen is een intiem gebeuren en daarom is het aantal plaatsen erg beperkt. Om zoveel mogelijk verschillende groepen de kans te geven dit unieke evenement mee te maken, nemen we maximaal vijf personen van dezelfde ploeg mee. We begrijpen dat dat jammer is. 

Prijs?

De prijs die je betaalt aan de Chiro is 70 euro. Hierin zitten alle kosten voor vervoer, eten, slaapplaats. Daarnaast betaal je ook nog 40 Zwitserse Frank ter plaatse om deel te nemen aan de activiteiten die georganiseerd zijn door de Jubla.

Inschrijven?

De inschrijvingen voor Ranfttreffen gingen supersnel. Op niet minder dan 1 minuut werden alle plekjes ingenomen en liep ook de wachtlijst vol. We begrijpen dat we hier veel mensen moeten teleurstellen, maar hopen jullie van harte terug te zien op een andere internationale activiteit.

Heb je nog vragen ivm Ranfttreffen?

Aarzel dan zeker niet om een mailtje te sturen naar internationaal@chiro.be