Chiro Railways

Chiro Railways

Voor alle Chiroleid(st)ers die ervan houden om er met de trein op uit te trekken, organiseren we Chiro Railways. Een 12-daagse treinreis door Europa! Tijdens deze reis spelen we spelletjes, snuiven we de plaatselijke cultuur op en ontmoeten we andere Europese jeugdbewegingen.

Wanneer?

Chiro Railways gaat door van 13 tot 24 augustus 2020. 

Wie?

Enkel leiding en kadervrijwilligers mogen deelnemen aan Chiro Railways. Ben je jonger dan 18 bij vertrek, dan heb je ook een attest met toestemming van je ouders nodig (schrijf je in en ben je jonger dan 18, dan sturen we je het juiste formulier tijdig door).

Waar?

Door welke landen we reizen, houden we graag geheim tot op de laatste knip. Er is dus maar één manier om dat te weten te komen! Eén ding is zeker: elke editie draait steevast uit op een onvergetelijk avontuur!

Kostprijs

De prijs voor Chiro Railways varieert naargelang het aantal deelnemers en de landen die bezocht worden. De kostprijs is inclusief overnachtingen, maaltijden en treintickets en bedraagt 480 euro. Bij inschrijving betaal je een voorschot van 100 euro. Bij annulatie voor 26 juni krijg je deze teruggestort. 

Hoe inschrijven?

VOLZET! Alle plaatsjes zijn ingenomen, maar geen paniek! Vul gerust onze inschrijvingslijst  hier in en dan kom je automatisch op de wachtlijst!

Er kan niet meer dan 1 persoon per Chirogroep in te schrijven. Als een tweede persoon van je groep zich wilt inschrijven, komt hij of zij op de wachtlijst terecht. Bij inschrijving betaal je een voorschot van 100 euro. Bij annulatie voor 26 juni krijg je deze teruggestort.