Chiroscoop november 2019

Chiroscoop november 2019

Schorpioen

23 oktober – 22 november
Kapers op de kust bij de Schorpioen! Je krijgt stevige concurrentie in de liefdeswereld. Je crush leert iemand kennen met wie die wel héél goed lijkt te kunnen opschieten. Laat duidelijk je angel zien, Schorpioen. Van jouw geluk blijven ze af!

Werktuig van de maand: Dieselstaafmixer

Boogschutter


23 november – 21 december
De Boogschutter is het deze maand een beetje beu. Alle dagen lijken er hetzelfde uit te zien en niets kan je nog bekoren. Enkel tijdens een Chironamiddag lijk je je nog te amuseren. Accepteer wat je niet kan veranderen en verander wat je niet kan accepteren.

Werktuig van de maand: Gyproc

 

Steenbok

22 december – 20 januari
De tarotkaarten hebben deze maand 'de wereld' voor jou gelegd. Dat wil zeggen dat de tijd maar moeizaam vooruit lijkt te gaan. Drink voldoende water, want je lijkt soms gedehydrateerd en versuft. Ongeveer twee liter per dag is de standaard.

Werktuig van de maand: Werftelefoon

 

Waterman

21 januari – 20 februari
In november vindt de Waterman nieuwe energie. Dingen waar je de vorige maanden geen zin in leek te hebben, krijgen nu meer aandacht. Die positieve vibe moet je aanhouden, Waterman. Zo kan je veel gedaan krijgen op korte tijd!

Werktuig van de maand: Naaktkalender

Vissen


21 februari – 20 maart
De Vissen lijken al het ongeluk van zich af te slaan deze maand. Het is alsof er een engel over je waakt! Risico's nemen kan deze maand extra veel opbrengen, maar speel het slim. Twee zessen gooien zal nog altijd even moeilijk zijn!

Werktuig van de maand: Elektronische bladblazer van Black & Decker

Ram


21 maart – 20 april
Deze maand krijgt de Ram helaas slecht nieuws, maar gelukkig kan je je onmiddellijk omringen met vrienden. Kijk goed uit naar wie er voor je is en vooral wie je niet ziet. In november ontdekt de Ram bij wie hij of zij nauw aan het hart ligt.

Werktuig van de maand: Paraplu

Stier


21 april – 20 mei
Stieren hebben in november last van een dipje. Misschien ligt het aan het weer, of misschien aan deadlines die je niet lijkt te halen. Probeer er de focus op te houden, Stier. Laat je niet van de wijs brengen! Een beetje frisse lucht kan wonderen doen!

Werktuig van de maand: Verrekijker

Tweelingen


21 mei – 20 juni
Jupiter komt deze maand lijnrecht tegenover Pluto te staan, wat wil zeggen dat er lucratieve kansen op het pad liggen van de Tweeling. Probeer te investeren in een project dat interessant lijkt. Wie weet brengt het je wel iets op?

Werktuig van de maand: Kruiwagen

Kreeft


21 juni – 22 juli
Je voelt je onbegrepen, Kreeft. De ideeën die je aanbrengt, lijken niet aan te slaan bij je medeleiding. Nochtans sla je de nagel op de kop. Of dat denk je toch. Spreek erover met je groepsleiding als die een Weegschaal is. Als dat niet zo is, wacht je tot de volgende leidingskring.

Werktuig van de maand: Hamer

Leeuw


23 juli – 22 augustus
Deze maand moet je koriander koste wat het kost vermijden. Het koffiedik wist ons te zeggen dat Leeuwen deze maand slecht reageren op dat kruid. Informeer ernaar bij elke maaltijd die je zelf niet bereid hebt. De gevolgen kunnen desastreus zijn, Leeuw!

Werktuig van de maand: Hogedrukreiniger van Kärcher

Maagd


23 augustus – 22 september
Er zit een stevige vijs los bij de Maagd deze maand. Je lijkt vol energie te zitten en dat spat eruit op alle momenten. Je medeleiding weet dat niet appreciëren, dus toom je je in. Onze glazen bol had een kleine storing toen het over de Maagd ging, dus dat is alles voor deze maand.

Werktuig van de maand: Boormachine van Makita

Weegschaal


23 september – 22 oktober

Je krijgt deze maand veel stof om over na te denken, Weegschaal. Het lijkt erop dat iedereen je dingen komt vragen of advies vraagt over zaken waar je weinig van af weet. Het is niet erg om mensen door te wijzen naar anderen met meer kennis of ervaring, Weegschaal!

Werktuig van de maand: MDF-plaat