Chiroscoop december

Chiroscoop december

Vissen 

21 februari - 20 maart 

Normaal gesproken zou je je als een vis in het water voelen deze maand, maar helaas begint het te vriezen, dus dat zal niet gaan. Niet getreurd! Trek je schaatsen aan en glij zonder zorgen het nieuwe jaar in. 

Feestartikel: de piek van de kerstboom 

 

Ram 

21 maart - 20 april 

Oei. Deze maand is druk-druk-druk. Maak op tijd je voornemens voor het nieuwe jaar, zodat je ze dat jaar wél kan uitvoeren. Liefde: met de Sint in het land staat er jou een aangename verrassing te wachten. 

Feestartikel: de mijter van Sinterklaas 

 

Stier 

21 april - 20 mei 

Een Chirostier, dat ben je in hart, en in meer dan een nier. Maar deze maand staan de sterren nogal ongunstig voor de Stier. Bereid je voor op een hevige tegenslag. In de liefde daarentegen gaat het je deze maand wel voor de wind. 

Feestartikel: een gevulde kalkoen 

 

Tweelingen 

21 mei - 20 juni 

Twinning is winning. Daar mag je deze maand zeker van zijn. Beproef je geluk op alle vlakken en je zal er zeker als een winnaar uitkomen. Maar wat je exact zal winnen? Dat kunnen de sterren nog niet verklappen. Spannend! 

Feestartikel: een kerstboom 

 

Kreeft 

21 juni - 22 juli 

Als Kreeft ben je deze maand vaak het object dat de mensen op hun bord leggen. En wie weet volgt er daarna nog wel een dessert voor jou. In de liefde gaat het dus helemaal goed. Vergeet echter niet te focussen on the job want je werkgever wil het jaar goed afsluiten. 

Feestartikel: een kerstmuts 

 

Leeuw 

23 juli - 22 augustus 

De Leeuw weet al waar hij of zij Nieuwjaar gaat vieren: in de Chiro, uiteraard. Tijd om alle zorgen even van je af te zetten en te genieten met al je Chirovrienden om je heen. Liefde: wie weet scoor je onverwacht bij iemand van je medeleiding! 

Feestartikel: vuurwerk 

 

Maagd 

23 augustus - 22 september 

De Maagd beleeft de maand van zijn of haar leven. Alles wat dit jaar tegensloeg, gaat deze maand goed als je een minimum aan inspanningen levert. Dus Maagd: ga ervoor, dit is jouw maand! 

Feestartikel: de zak van Sinterklaas 

 

Weegschaal 

23 september - 22 oktober 

De liefde blijft een moeilijk punt voor de Weegschaal. Tip van de sterren: probeer je privé- en je werk- of schoolleven op orde te krijgen, dan zal de rest daar vanzelf uit voortvloeien. En vergeet niet dat voor niets alleen de zon opgaat. 

Feestartikel: je feestelijkste outfit 

 

Schorpioen 

23 oktober - 22 november 

Het spreekwoordelijke venijn zit bij jou deze maand letterlijk in de staart. Pas dus goed op je tellen. En vergeet vooral niet dat aan iedere belofte die je maakt een schuld vasthangt. Als het daardoor lijkt alsof iedereen je tegenwerkt, heb je het verkeerd voor: je hebt het aan jezelf te danken. 

Feestartikel: een slee 

 

Boogschutter 

23 november - 21 december 

Je hebt het druk deze maand en werkt hard. Dat is goed. Maar je beseft dat je bepaalde vrienden en vriendinnen uit het oog aan het verliezen bent. Stuur hen een berichtje, want dat gemis is wederzijds. 

Feestartikel: je bolletjeszakdoek 

 

Steenbok 

22 december - 20 januari 

Veel beslissingen die je moet maken, laat je uiteindelijke door anderen nemen. Tijd voor actie deze maand. Neem je verantwoordelijkheid op en hak zelf die moeilijke knopen door. Zo handel je autonomer én sta je zeker voor de volle 100 % achter al je beslissingen. 

Feestartikel: je feesthoed 

 

Waterman 

21 januari - 20 februari 

Voor Watermannen is het een idee om deze maand eens absoluut geen water te drinken. Wil dat zeggen dat je alleen maar alcohol moet drinken? Nee, wel integendeel. Wees creatief en varieer in wat je drinkt. De sterren belonen je rijkelijk aan het einde van de maand als je ze niet tegengekomen bent. 

Feestartikel: een fles champagne