Chiroscoop december 2019

Chiroscoop december 2019

Bericht van de redactie: we hadden een gloednieuwe telescoop gekocht om de sterren nog beter te kunnen bestuderen. Supertof, het probleem is alleen dat hij zo ver in het heelal kan kijken dat hij terug in de tijd kijkt. Dat kan mogelijk gevolgen hebben op de voorspellingen. Onze excuses voor het ongemak.

Waterman

21 januari – 20 februari

Je winterblues is voorbij, geniet dus van het lentegevoel dat je opeens overvalt. Neem je leden mee naar buiten voor een fris bosspel of een intensieve dropping.
Deze voorspelling was relevant in: maart 2012

Vissen

21 februari – 20 maart
Als nieuwe leiding voel je je meteen als een vis in het water. Je medeleiding en leden zijn bovendien even opgetogen als jij. Een betere start had je je niet kunnen wensen. Geniet ervan!
Deze voorspelling was relevant in: oktober 2017

Ram

21 maart – 20 april
Kampvuurtjes bouwen en ze brandend houden, is voor jou ‘a piece of cake’. Februari is dus helemaal jouw maand. Je verwarmt de hele Chiro met het mooiste kampvuur van het land.
Deze voorspelling was relevant in: februari 2015

Stier

21 april – 20 mei
De lente is in het land en je bent nu eindelijk van die winterblues verlost! Geniet van de frisse ideeënwind die door je hoofdje raast en verras je afdeling met een onverwacht en origineel spel.
Deze voorspelling was relevant in: april 2012

Tweelingen

21 mei – 20 juni
Work hard, play hard. Dat is jouw motto deze maand. Voor niets gaat de zon op en dat besef je maar al te goed. Hou je doel goed voor ogen en blijf gemotiveerd. Bring it on!
Deze voorspelling was relevant in: mei 2017

Kreeft

21 juni – 22 juli
Dat 2016 jouw jaartje wordt, is nu al duidelijk. Het ene avontuur is nog niet achter de rug of jij start al met het volgende. Er biedt zich een nieuwe kans aan en die grijp jij dan ook met beide handen. Je gaat ervoor, smijt je erin en brengt alles ook nog eens tot een goed einde. Oh, de leden houden van jou.

Deze voorspelling was relevant in: januari 2016

Leeuw

23 juli – 22 augustus
De laatste weken waren superdruk. En het zal er zeker niet op verbeteren nu de examens er zijn. Hou vol, Leeuw, je bent er bijna. Doorzettingsvermogen wordt beloond! Nog even en je kunt genieten van een heerlijk, ontspannend Chirokamp! You go!
Deze voorspelling was relevant in: juni 2015

Maagd

23 augustus – 22 september
Ongeluk in het spel is geluk in de liefde. Na de roemloze nederlaag in het spelletje vier-op-een rij van vorige maand ontmoet je deze maand een nieuwe vlam. De vonken spatten eraf. Maar ga niet te hard: melige koppels zijn zo 2016!
Deze voorspelling was relevant in: februari 2017

Weegschaal

23 september – 22 oktober
Zeg tijdens de eerste leidingskring van het jaar 'ja' op alles wat de groepsleiding je vraagt. Het kan zijn dat je een beetje zal stinken achteraf, maar de laatste keer dat wij het probeerden, hebben we de komst van de civiele bescherming net kunnen vermijden
Deze voorspelling was relevant in: januari 2019

Schorpioen

23 oktober – 22 november
Probeer verstandig met je centen om te springen. Met de feestdagen in het vooruitzicht is het niet het moment om alles door ramen en deuren te gooien. Zorg dat je nog wat overhoudt voor cadeaus, feestjes en die leuke wintervakantie.
Deze voorspelling was relevant in: november 2013

Boogschutter

23 november – 21 december
Binnenkort loop je plots die knappe leid(st)er weer tegen het lijf. Wacht nog even af, maar maak dan je move. Hij of zij zat er al een tijdje op te wachten.
Deze voorspelling was relevant in: februari 2014

Steenbok

22 december – 20 januari
Er dreigt fysiek gevaar deze maand, Steenbok. Hou armen en benen in de gaten, doe geen ruige spelen en fiets niet dronken naar huis.
Deze voorspelling was relevant in: november 2016