Het jaarthemalied

Het jaarthemalied

Bij een nieuw jaarthema hoort een nieuw jaarthemalied. En wat voor één: een nieuwe hit in wording die ongetwijfeld plat gedraaid zal worden in alle Chirolokalen. Geïnspireerd op het grootste avontuur dat er bestaat op deze planeet: de Chiro. 


Dit jaar trekken we met de Chiro voluit op avontuur. We verkennen grotten om dan met onze vuile voeten, moe maar voldaan, in onze slaapzak te kruipen. We reizen met de fiets de wereld rond terwijl het Chirovlaggetje achteraan aan het zadel mee wappert op het ritme van de wind. En hoewel de wereld zoveel avonturen in petto heeft, beleven we op die momenten het grootse avontuur: Chiro. Het spannende moment dat je als ribbel voor de eerste keer naar de Chiro gaat, of die nachtelijke dropping als aspi’s. Bij de Chiro zijn, is gelijk aan avontuur. Uit dat idee vertrekt het jaarthemalied. Aangevuld met alle avontuurlijke dingen die je maar kan verzinnen. ‘Als je ’t mij vraagt’, dan is Chiro het antwoord!

 

Het jaarlied werd dit jaar gemaakt door: Widmer Vandroogenbroeck,  Brecht Van Nieuwenhove en Lander Waegeman. Bedankt aan de Keti meisjes van Chiro Vannoes Kleit om de achtergrondzang voor hun rekening te nemen.

 

Je kan het nummer beluisteren op de Chirospotify.