Impuls

Impuls

Drie dagen vol creatieve inspiratie. Ontdek hoe jij je zotste ideeën waar kan maken.

Helaas zullen we het komende Chirojaar geen editie van Impuls organiseren. Tijdens Activiteitenvuur van 19 tot 21 april kan je ook deelnemen aan enkele interessante workshops rond artistieke activiteiten. 

Impuls

Maak het waar!

 

Impuls is een Chiroweekend voor alle creatieve leiding. Duik er in allerlei vormen van expressie en ontdek je zee van talenten.

Heb je zin om je te laten onderdompelen in een wereld van expressie? Ga dan zeker mee op Impuls, een gloednieuw weekend voor Chiroleiding. Je krijgt drie dagen de tijd om een knotsgek creatief project op poten te zetten met je groep. Alles kan en alles mag, dus ook op je gezicht gaan! 

 

Je hoeft nog niet veel af te weten van artistieke activiteiten. De begeleiding dompelt je onder tijdens verschillende workshops. Zo zal je leren hoe je creatief kan omgaan met materiaal, de spannendste verhalen kan schrijven, kan improviseren met beweging (net zoals de wereldberoemde Alain Provist) en hoe ook geluid een enorme expressieve prikkel kan zijn. De begeleiding zal je impulsen geven, maar jouw fantasie staat centraal!

 

Sta je graag in de spotlights of steek je liever achter de schermen de handen uit de mouwen? Op Impuls krijgt elk talent zijn plaats. 

 

Impuls is meemaken, maar je maakt het zelf waar. Na dit weekend ben je klaar om ook je leden te begeleiden op een reis door hun fantasie!

Logo Impuls

Waarom meegaan op Impuls?

Impuls is een weekend vol expressie. Ervaring met bepaalde thema's is niet nodig. Zo krijg je de kans om te experimenteren met: 

beweging en dans
foto en video
improvisatie
brainstormen en verhalen
geluid
materiaal en je omgeving

We beloven jou een weekend vol uitdagingen en praktisch bezig zijn. Nadien zit je hoofd bomvol creatieve ideeën om mee te nemen naar je eigen Chirogroep.

Wat zijn jouw talenten? Ben jij de creatiefste met materialen of kan je de gekste verhalen vertellen? Ontdek het allemaal op Impuls en maak het waar!

 

Praktisch

Datum: van 31 maart tot 2 april 2023

Locatie: Heibrand, Westmalle

Prijs: € 65,50
(in de meeste gemeenten en steden kan je de deelnameprijs gedeeltelijk of zelfs volledig terugkrijgen)