Vorming geven - Workshops boeken

Vorming geven - Workshops boeken

Vergeet niet je workshops optijd aan te vragen. Trouwens, niet elke workshop past op elk moment in de dagklapper. Kijk het dus zeker even na.

Workshops boeken

In Accu is er één workshopblok. In heel Chiroland zijn er dat een heel pak, maar niet elke workshop is geschikt voor Accu. Waarom? De trajecten zijn opgehangen aan bepaalde competenties en die moeten dus ook aan bod komen. Zorg er dus voor dat als je een bepaalde workshop kiest, die ook aansluit bij de gekoppelde competenties van die blok. Twijfel je? Vraag het na bij de ploeg en/of je beroepskracht. We maakten voor jou een overzicht van workshops en de competenties er aan gelinkt, check snel hierzo welke workshops je voor je cursus kan uitnodigen!

Weet je welke workshops je graag wil aanbieden tijdens je cursus? Vraag ze dan ook zeker vroeg genoeg aan. Dat is ten laatste twee maanden voor de start van je cursus! Zo kunnen de workshopgevers ervoor zorgen dat er zeker iemand is die kan komen begeleiden. 

Uiteraard zijn er ook workshops die je ook zelf kan begeleiden. Die moet je niet boeken, maar misschien moet je hiervoor wel speciaal materiaal reserveren. Doe dit tijdig! 

Wist je dat je ook bij Pimento workshops kan aanvragen voor je cursus? En dat dit niet in je begroting moet opgenomen worden omdat de Chiro de kosten van deze workshop draagt? Ontdek snel het aanbod van Pimento! 

 

Zin in een workshop van buiten Chiroland? Dat kan! Ga op zoek en boek. Maar wees er wel waakzaam voor dat de workshop weldegelijk aansluit bij de competenties van dat blok. Bij wie kan je eens gaan kijken voor externe workshops? Pimento, Uit de marge, Centrum Informatieve Spelen, …. 

Wist je dat workshops van Pimento gratis zijn voor Accu? Je kan deze workshops aanvragen met een mailtje naar info@pimento.be

Denk er aan dat je tijdens de workshops het sjabloon voor deelnemers  laat rondgaan. Elke deelnemer moet hier zijn/haar naam opschrijven. Na elke workshop verzamel je de ingevulde papieren. Deze houd je bij tot na de cursus. Dan scan je ze in en stuur je ze door naar je beroepskracht. 

Heb je internet en wil je het wat vlotter laten gaan? Vul dan rechtstreeks in het formulier de nodige gegevens in en klaar! Easy!

Contact

Heb je vragen over cursussen, stages, workshops of andere vormingsgerelateerde dingen? Mail ons en wij helpen je graag verder!