.

Startschot is een zalig Chiromoment van de bovenste plank. Meer Chiro wordt het niet.

De verbonden Kempen, Brussel, Leuven, Antwerpen en Mechelen slaan de handen in elkaar en organiseren een startmoment om u tegen te zeggen!

Op zaterdag 5 september 2020 vliegen we erin met het tofste Chiro-event voor alle Chiroleiding. Wil jij ook de start van het nieuwe Chirojaar met een knal inzetten? Kom naar Startschot! Het wordt een zalige zonnige Chironamiddag met spelen, animatie, tochttechnieken en nog veel meer. Beleef een onvoorspelbare dag!

klok

Waar & wanneer

Zaterdag 5 september 2020

Aankomst zal in tijdsloten gebeuren. Meer info volgt!

trein

Vervoer

Kom met de trein naar het station. Van aan het station begeleiden we jullie naar de start van jullie ontdekkingstocht.

fluitkoord

Voor wie?

Alle leiding van de verbonden Kempen, Brussel, Leuven, Antwerpen en Mechelen is welkom. Inclusief wie pas leiding wordt én leiding die stopt.

Op het programma

Ergens onderweg

Startschot wordt een onvoorspelbare tocht! Ontdek welke opdrachten, spelen en standjes er onderweg allemaal te vinden zijn. Een tochttechniek hier en daar mag uiteraard ook niet ontbreken. Verwacht een geanimeerde tocht vol spelplezier!

Spel!

Spel is de kern van Chiro en dat beleven we tijdens Startschot zeker. Haal het kind in jou maar naar boven want gespeeld zal er worden!

Mmmm ... food!

Onderweg voorzien we lekker eten. Dat wordt voorgeschoteld door de kookploegen van lokale Chirogroepen. Wat zullen ze serveren? Ballekes in tomatensaus? Couscous? Spaghetti bolognese? Frietjes? Kom het ontdekken!

Chiromarktje

Iets kopen bij De Banier? Te weten komen welke cursussen er allemaal georganiseerd worden? Van de Dienst Avontuurlijke Activiteiten uitleg krijgen over sjorringen? De 'grote Chiro' stelt zich voor!

Ga de uitdaging aan!

Af en toe kom je een uitdagende opdracht tegen die je tot een goed einde moet brengen. Lukt het jullie?

De dag afsluiten

Op dit ogenblik mag een grote massa nog niet samenkomen, dus allemaal samen naar een spetterende show kijken mag niet. Wat wel mag? In bubbels de dag afsluiten met een knal!

Tickets Startschot

Inbegrepen in de ticketprijs:

Deelname aan Startschot

Alle activiteiten en spelen tijdens de tocht

Maaltijd
Afsluitmoment
Opnaaier

Ticket = € 13