Je Chirogroep promoten

Je Chirogroep promoten

Laat de buurt kennismaken met jouw Chirogroep, laat je ledenaantallen stijgen én maak de grote Chiro mee bekend. Want wij zijn één grote framily.

Met deze tips helpen we je graag op weg om jouw Chirogroep extra in de kijker te zetten.
 
Tip 1: Bestel jullie gepersonaliseerde affiches en maak je Chirogroep zichtbaar in de buurt! Deel ze uit aan jullie leden én hang ze zelf op aan je raam, dat van je school, je buurman, je sportclub... .

Tip 2: Maak je Chirogroep ook online zichtbaar. Hebben jullie al een eigen Facebookpagina, Instagramaccount, TikTok... ? Hou je volgers op de hoogte van jullie nieuwtjes en spannende verhalen!

Tip 3: Deel op jullie socials hoe jullie het nieuwe Chirojaar starten, aan welke ramen jullie affiches te zien zijn... . Vermeld @de_chiro en krijg eeuwige roem op onze Instagrampagina. Wie wil dat nu niet?!

Tip 4: Vraag de brochure 'Wat is Chiro?' aan en deel deze uit aan kinderen, jongeren en ouders die Chiro nog niet kennen. De brochure kan je bestellen in het Nederlands, Frans of Engels. In een heleboel andere talen is de brochure downloadbaar op onze website. Want niemand mag dit Chiroavontuur toch missen?! 

Tip 5: Inspiratie nodig voor ledenwervingsacties? Op deze pagina vind je heel wat bruikbare tips.

Tip 6: Organiseer je een evenement? Van vlaggen en spandoeken tot een promotent. You name it, wij lenen het je!

Tip 8: Volg jullie gevoel. Jullie zijn geweldig bezig, dat bewijzen onze ledenaantallen!